Un mar d'idees

BUTLLETÍ: "UN MAR D'IDEES"

UN MAR D'IDEES

EL NOSTRE BUTLLETÍ ESCOLAR

El "Un Mar d'idees" és el butlletí electrònic del Col·legi FEP Mare de Déu de la Salut. Serveix per informar-nos, assabentar-nos, estar connectats,... i, sobretot, per enfortir els llaços comunicatius entre tota la Comunitat Educativa, és a dir, entre famílies, alumnes, professors i mestres, i membres del personals d'administració i serveis.

El "Un Mar d'idees!" té una periodicitat setmanal, s'envia puntualment cada divendres a tots els membres de la Comunitat Educativa, apareix dins la plataforma educativa ClickEdu i la pàgina web.

El butlletí s'estructura en tres grans apartats, l'editorial, les notícies i l'agenda. L'editorial aprofundeix, setmana rere setmana, en algun aspecte important, des dels projectes de l'escola a reflexions educatives, de propostes de diferents membres de la Comunitat Educativa a festes i celebracions. Les notícies, ens expliquen els principals esdeveniments del dia a dia de l'escola. I l'Agenda informa sobre allò que s'esdevindrà al llarg de la següent setmana. Tot plegat, un nou canal de comunicació viu, participatiu.

Podeu consultar l'històric de números editats en aquest apartat de la nostra pàgina web.

1-91-9 [157 Kb]
Mar d'idees 71Mar d'idees 71 [2.135 Kb]